Reklám ruházat és ajándéktárgy tánccsoportoknakTánccsoportok, mozgásstúdiókra is gondoltunk


Minden csapatnak van arculata, egyesületi logója, amit a tagok büszkén viselhetnek fellépesen, összejöveteleken, vagy akár csak hétköznap az utcán. Az alábbiak között adunk néhány ötletet, milyen ruházati és ajándéktárgy ötletek a leg népszerűbbek ügyfeleink között. Itt mindenki talál alacsonyabb és magasabb árfekvésű termékekeket is. További termékeink kapcsán nézzen körül oldalunkon, vagy keresse fel a www.reklamruha.hu felületünket, ahol kifejezetten reklám textil kínálatunkat találja meg. Várjuk kérdéseit, észrevételeit!

MEGNÉZEM....Összeszedtünk kínálatunkból néhány terméket, melyet kifejezetten teniszezőknek javaslunk.


Az alábbiak között talál alacsonyabb és magasabb árfekvésű termékekeket is, melyek egyedi viseletnek kis- és egyesületeknek nagy példányszámban választhatóak. További termékeink kapcsán nézzen körül oldalunkon, vagy keresse fel a www.reklamruha.hu felületünket, ahol kifejezetten reklám textil kínálatunkat találja meg. Várjuk kérdéseit, észrevételeit!

MEGNÉZEM....


Reklámajándék logózás? IGEN!!! Minden mennyiségben!

 A REPIÁSZ felületén böngészve több, mint 13.000 féle termék közül választhat, melyek legtöbbjének a logózását helyben el tudjuk végezni. Lehet akár toll, stressz labda vagy textil alapú változat, mi nem ismerünk lehetetlent!
 Például:

Szilárd felületű termékek esetén egy XXI. századi technikával, UV nyomtatással végezzük a dekorálást, mely lehetővé teszi a tamponálásnál sokkal magasabb minőségű és részletgazdagabb nyomás megvalósítását, akár fotó minőségben.

Kérdezze szakértő kollégáinkat a részletekről.Például: Kiváló minőség, verhetetlen ár...

124 Ft + áfa helyett

NewPort golyóstoll 88 Ft + áfa/db logózva*!

 Válassza Newport golyóstollunkat akár 3 színes logózással és fizessen extra kedvezményes árat! Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
*Legkevesebb 1.000 db termék együttes megrendelése esetén érvényes

Bevásárlókocsira akasztható bevásárlótáska 1.980 Ft + áfa

Ezzel a praktikus bevásárló táskával biztos, hogy lenyűgözi partnetreit. Hatalmas reklám hordozó felületének köszönhetően könnyen logózható, praktikus használhatósága okán pedig sokat fogják Önt emlegetni, hiszen a bevásárlások alkalmával nem kell mást tenni, mint a kasszánál kiürített bevásárlókocsiba a képen látható módon kifeszítve behelyezni a füleinél két oldalt kiakasztott táskát és máris pakolhatjuk vissza a termékeket a blokkolást követően. Ez után csupán át kell emelni a jármű csomagtartójába a csomagot és indulhatunk is ...

Logózható, emlékezetes és praktikus ajándéktárgy!

Kapcsolat:

 
Telephely, átvételi pont:
2360 Gyál, Kőrösi út 134.
 
Mobil:
+3620 4 369 069
 
E-mail:
sinkovicsne.kinga [kukac] webasz.hu
 
Kereshet minket:
Hétköznap: 8:00 - 15:00
Hétvégén és ünnepnapokon: zárva